2012. február 8., szerda

"Helyi Téma" 2012 február


Az embereket mindig érdekelte és érdekli a jövő, a jelen, de érdekli a történelem is, napjainkban ennek különös jelentősége lett. Egyre jobban felkelti figyelmünket szűkebb környezetünk, kerületünk, városunk története. Érdeklődünk a problémák iránt, milyen események történnek a világban, fővárosunkban, kerületünkben, és az is, hogy mi volt a múltban. Egyszerűen fokozottabban érdekelnek bennünket a múltbéli események, foglalkoztat a várostörténet, helytörténet…

Ennek köszönhető az is, hogy a „Helyi Téma” újság, mely ingyenesen jön el lakásunkra, igen nagy érdeklődésre tart számot véleményem szerint. Jómagam mindig várom az újságot, továbbá barátaim, szomszédaim, jóismerőseim rendszeresen érdeklődéssel várják és olvassák ezt az aktuális témákkal, helyi eseményekkel, történetekkel és más érdekességekkel foglalkozó hetilapot.

A „Helyi Téma” újság, mely Magyarország legnagyobb hetilapja, felfigyelt a helytörténeti jellegű „Pesterzsébeti Érdekes” blogomra és VGY nevű munkatársa riportot készített velem. A riportról a cikk a hetilap 2012 február 8-i szám 5. oldalán jelent meg, melyet a blogomba kirakok.

Ezúton megköszönöm a „Helyi Téma” hetilap Szerkesztőségének, hogy „Pesterzsébeti Érdekes” blogomra felfigyeltek és cikket jelentettek meg.

Kiegészítésül még feltétlen meg kívánom említeni, hogy akinek megvan a hetilapnak ez a száma, található egy rendkívül érdekes cikk, mégpedig: „Meddig hízik még a Molnár-sziget?” címmel, melyet ajánlok mindenki figyelmébe, de főként környezetismeretet és helytörténetet kedvelőknek.

Ettvel Zoltán

(bejegy:  Zettvel-Zoltan-kiskiskosutis)

8 megjegyzés:

  1. Mesterházy Tibor2012. február 8. 15:03

    Szia Drága Sógorkám!Gratulálok és további sok sikert és egészséget kívánok neked a kutatómunkához.Hisz ami anyagot összeszedsz nem csak magad szórakoztatására teszed,hanem az utókornak és a mai fiataloknak is.Közülük kerül majd ki talán az is,akit megfog Pesterzsébet varázsa és tovább szedegeti majd a múlt morzsáit,hogy gyarapítsa öröködet!

    VálaszTörlés
  2. Drága Apukám!
    Elolvastuk a riportot, és nagyon tetszett nekünk. Nagyon büszkék vagyunk rád, hogy most sem pihensz, és örömödet találod Pesterzsébet történelmének felkutatásában.
    Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rád. :)
    Sokszor ölelünk és puszilunk: kisebbik lányod, Bea és családja

    VálaszTörlés
  3. Szia Tibikém!
    Jól esett, hogy írtál a blogomba és jókívánságaidat nagyon köszönöm, igyekszem és kedvvel csinálom.

    VálaszTörlés
  4. Szia Drága Beácskám!
    Soraidnak nagyon örültem, annak meg még külön örültem, hogy nem a Facebook-ba írtál, hanem ide a blogomba.
    Beácskám tudod szeretek ezekkel a helytörténeti és történelmi dolgokkal kutakodni, szívesen foglalkozok vele.

    VálaszTörlés
  5. Szia Zoli!
    Gratulálok az elismeréshez.
    Mindig az volt a véleményem, hogy a szorgoskodásnak, elismerés a vége.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Zoltán! Gratulálok a tartalmas cikkhez és az elismeréshez! További jó munkát kívánok Neked! Bár most kénytelen vagyok a háttérbe vonulni (nemsokára műtik a kisfiamat, aztán meg szülök, aztán meg örülök, ha alszom majd néha), de azért lelkes olvasója vagyok továbbra is a blogodnak! üdvözlettel, Anita

    VálaszTörlés
  7. Szervusz james!
    Köszönöm elismerő véleményed és neked komoly részed van a dologban!

    VálaszTörlés
  8. Szervusz kedves Anita!
    Köszönöm a gratulációdat és elismerő soraidat. A kisfiad műtéséhez és a szüléshez nagyon-nagyon sok sikert és jó egészséget kívánok, most ez családotokban mindennél a legfontosabb!
    Biztos vagyok benne, hogy nemsokára a legjobb híreket halljuk felőletek! Üdvözlettel, Zoltán

    VálaszTörlés